det här är en veckoblogg

veckoblogg är vad det här är. jag hinner inte med/glömmer bort/orkar inte skriva blogg varenda dag. men jag kommer ihåg det ibland.
idag är det dan före dopparedan. och jag längtar inte speciellt mycket faktiskt. jag vet ingenting jag direkt längtar efter att få just nu. jag vill bara ha pengar och fylla arton. jag vill kunna göra vad jag vill. jag vill tjäna egna pengar och resa överallt.
just nu är det enda jag vill att åka till göteborg och få träffa siimon igen. jag saknar den mänskan så otroligt mycket. det som är så underbart med honom är att jag egentligen inte behöver prata om problemet. jag behöver bara höra hans röst, den får allt att kännas bra igen och då orkar man mera.
min plan var att åka upp i mellandagarna, men det är dyrt, mycket dyrt att åka dit. i alla fall just då. och jag kommer varken ha råd eller ha någon att åka med. jag kan ju klart köra på hvegis vis, ljuga om att jag är hos nån annan. om det bara handlar om en dag är de ju egentligen rätt lugnt. men jag vill egentligen inte ljuga. de känns som om jag gjort det tillräckligt. och jag vill inte veta vad som händer om hon får reda på att jag ljugit. jag undrar hur hon skulle reagera om jag berättade.
jag vill lyfta upp siimon till himlen, visa hur mycket han betyder och hur mycket jag behöver honom, genom att skriva ett blogginlägg på femton sidor om hur bra han är. men det känns rätt dumt.
det är trots allt siimon jag känt längst av alla internetkontaker. det var väldigt länge sedan vi började prata. jag vet tyvärr inte hur länge sedan det var. men det måste väl ändå vara kanske tre år sedan. i alla fall två. det känns som en evighet, och jag vill att det ska vara en evighet till, om inte fem evigheter. until death do us apart. jag vill inte säga att jag älskar dig, för jag är rädd att jag inte vet vad kärlek är. men jag tycker om dig otroligt mycket.

(malo)

jag är verkligen sämst på att uppdatera bloggjäveln. jag sitter för lite här.
veckan har varit upp och ner. igår var lätt bästa dagen. shoppa med eva i 6 timmar. mysigt värre och 2300 mindre på hennes konto. mysigt de också. jag vill också ha en massa pengar att spendera sådär bara. men de har jag inte.
idag ska vi till börjes och jocke visste knappt vad de var. och jag begär inte att du som inte är från trakten ska veta de. men de är världens bästa affär. efter ullared dåvå. för de är helt enkelt bäst och störst och allt. <3 jag ska leta julklappar. för mina no money. jag ska sno av mamma. eller ja, hon får betala.
jag vill ha nya kläder och en massa pengar. masssssor av pengar, så jag kan åka till kalmar, göteborg, köpa alla saker jag inte fick i julklapp och så vill jag ha ett jobb. jag vill inte vara fattig hela tiden. cepeskit.
nu kanske min mamma kom hem. då blir de snart mat och sedan börjes. vi hörs senare kära blogg. godkväll

en vecka sedan

jag klarar inte att uppfölja min blogg. det är för jobbigt och jag sitter här för lite helt enkelt. ja, jag sitter inte vid datorn lika mycket längre. tro det eller ej, men de gör jag inte. och speciellt inte på helgerna. det brukade vara nätter till minst tre. nu slutar mina nätter oftast vid tolv. det är lite tråkigt på sätt och vis. för de var trevligt att ha något att göra. datorn är bättre än att sova. det är ett slöseri med tid. jag vill kunna vara utan sömn. eller i alla fall kunna klara mig på sådär 3 timmars sömn. de skulle vara asbra!
på jullovet ska jag definitivt åka till gbg, jag vill och jag måste. jag måste dit mer än till kalmar. och becka ska nog med mig. det räcker liksom med över dagen. jag vill träffa angela igen. och ordna upp allting. för de är efter gbgkalaset som allt dalat neråt. nåväl.
jag ska till säfsen (H) ja, jag äger er på skidor och snart på att åka bräda också. de kommer jag bli jääääävligt skillad på i år. fyfan va grym jag ska bli. hoppas bara att jag får en ny mp3. en som inte är som den gamla. för den är dålig och jävla samsung måste fan byta ut den. jag har haft den ett år och den har varit på lagning ungefär sådär 5 gånger. DE ÄR DÅLIGT! mycket dåligt.
jag måste börja spara till hultan. det kommer fortare än kvickt och jag måste snart ha pengar till den där skiten. biljetterna släpps ju i februari. måh, jag måste dit i år.
jag fick linser i onsdags. och jag ser ALLT! verkligen. jag ser allt. allt är tydligt. jag behöver inte kisa med ögonen vid datorn. jag kan titta normalt, jag kan se skyltar innan vi åkt förbi dem med bilen. jag ska se människors ansikten som går förbi när de är mörkt eller står en bit bort och vinkar. de är otroligt skönt. man är handikappad utan syn. eller med dålig syn. de är jätte jobbigt. jag ska aldrig sluta ha mina linser. och imorse var det nytt rekord på isättningen, typ 7 minuter! de är ballt. jag har liksom inte ens haft dom i en vecka och jag kan fixa det på 7 minuter. jag är grym. MHM