skåresfika

woho, första dagen utanför mitt eget hus! och typ på vägen mot bussen så har dom grävt mitt i vägen, så där är nu typ tio centimeter höga kanter av asfalt. de visste inte jag eftersom jag har varit isolerad i mitt hus sedan i fredags. så jag kommer där i 60 och tänker att allt är frid och fröjd och jag är i god tid till bussen. OCH SÅ SER JAG KANTEN! och liksom, jag hinner inte bromsa, jag ställer mig bara typ upp så jag ska slippa bli helt bankad i röven. OCH SÅ DÖR MIN MOPED! fak it. och liksom, jag bara NEEEEJEEEEEEEEEE. så jag måste kicka igång den! fan vilken helvetes morgon det var! fan med. men ja, jag missade inte bussen, och min moped funkade på vägen hem. jag ska bara ladda batteriet, så jag kan starta den på elstarten. nåja, på bussen så var jag nyttig och läste min bok, bränd, till skolgrejset som man måste >_> och så typ var de äcklig luft på bussen, såndär så man bara ville spy för man mådde så dåligt. men ja, de gjorde jag inte. tuuuur. gabbe var med bussen också. han skulle möta linus. och så skulle vi ta kvart i fyra bussen hem. men jag tog fem över två bussen hem. HAHA -skratta åt gabbe som får åka själv- loser! : D efter att jag hoppat av bussen så var allt i alla fall frid och fröjd, jag mötte emelie och vi fikade på skåres. mycket trevligt. och jag ska snart ringa henne och gissa på vilket kön, hur mycket bebisen kommer väga och vilket datum den kommer komma ut. jag kommer lätt att förlora!

imorgon ska jag inte döda min egen moped, de är ett som är säkert. jag ska ta det försiktigt. så jag inte hinner dö innan jag träffar hveg hahah. för vi ska dela ut lappar på stan! och fika på skååååres. jag är snart stammis där : ) jag borde få mängdrabatt eller nåt haha.

nz är rätt kul när man hittar riktiga guldgruvor som typ; 483364. där man får sisådär 70 -80000 när man skickar tre tjuvar. typ omg. de va lite chockerande. gah, jag vill ha mer tuuuuuurns. de är tråkigt när man inte kan göra nånting. och så måste man vänta tjugo minuter också. jävla gaygrej! och det där jävla ordet var visst svårt att skriva, skrev om typ fem gånger. och jag ska nu gå ner och äta maaaat. mums. hoppas de är gott. för jag är hungrig ._.
MAT!

många

ja, många inlägg idag. och mer lär de bli ^^ den här dagen är inte riktigt lika bög som den verkade vara innan. bara nästan.
jag har lärt känna richard. igen. jag tror vi pratade mycket förut. men vi glömde väl bort varann. han är i alla fall snäll och när han pratar om sitt liv, så inser jag att jag kanske inte haft det så jävligt som det känns som. men han är snäll och mycket bra och får mig att skratta. och kanske, om några århundraden, så kan jag bli inneboende hos honom :)
jag vill få upp tittarsiffrorna på min blogg, men jag vill inte att de ska läsa det jag skrivit. jag vet att det låter väldigt konstigt. de tycker jag med. men jag vill inte uppröra någon. jag vill vara snäll, en såndär mänska som alla tycker om. fast jag vill inte tycka om alla. men ja, ässh. skitsamma.
härnäst vill jag till göteborg. ta mig dit, ta mig till dig. eller jag kanske vill till karlstad, eller karlskrona. nåja, en sak kan vi konstatera, jag vill bort från småland och alla sega smålänningar. ge mig något nytt.
ikväll ska jag ringa siimon. och prata tills jag mår riktigt bra!

det här är en bögdag

det här är en sådan dag då jag borde ligga i min säng och inte prata med någon. för jag tar allting fel, och jag blir ovän med allt som rör sig. för jag är dum och trög och helt cepe i huvet. men jag kan inte hjälpa det. det värsta är bara att jag inte har någon längre. för ni tror mig inte. ni tror att jag hatar er. men det är inte sant. och jag vågar inte ringa, jag vill inte förstöra ännu mera nu. det blir bara fel, hela tiden. vad jag än säger, så säger jag fel. och det rä tur att jag inte har några läsare här. för då skulle väl någon böra bry sig helt plötsligt.
nu blire namedrop på band jag vill se. NU!
my chemical romance
placebo
kristian anttila
kent
broder daniel
peggy lejonhjärta
sugarplum fairy
lasse lindh
coldplay
svensk pop
och nu till människor jag vill ha precis här, sittandes på stolen jämte, varenda dag, varenda minut.
kristian anttila
brian molko
siimon
jens vem du nu är
david, snyggkalmarsthlmdavid
angela, bara för att jag fortfarande älskar dig

och nu sitter jag här, ensam och patetisk, har gått på allt ni sagt. och nu ska jag gå ner och elda, för att få lite värme i de här ruttna äckelhuset.
jag tänkte precis skriva godnatt, kom och sov med mig. och jag kom ihåg det david. att jag ville att du skulle komma hit och hålla mig sällskap varenda natt. jag vill det fortfarande.


argness

nu kommer inte emma ._. GAY OCKSÅ.
jag blev helt tom på ord. jag ska tanka en film nu, och sen ska jag försöka se på den, om de nu går. vilket aldrig går. men jag ska fan titta på den ändå. för jag har tråkigt. och så ska jag sluta städa. för de känns meningslöst när det ändå inte är nån mer än jag som ska vara därinne. inatt ska jag sitta uppe. vi får se om jag orkar. jag ska i alla fall försöka.
förlåt viktor för att jag är, ja jag vet inte vad. tjurig.

det är trevligt att leva en dag till.

Jag kom visst av mig med bloggskrivandet. men jag ska fan ta igen det. och jag ska bli en sann bloggare. -skrattar åt hur dumt det lät- för de kommer jag aldrig kunna bli. men jag ska försöka. som jag sagt en väldig massa gånger innan också.
Just nu sitter jag och lyssnar på the cure. dom är äckligt bra, för att citera sofia. jag förstår själv inte hur något kan vara äckligt bra eller hur nåt kan va äckligt snyggt.
Emma kommer senare idag. Emma brundin,som jag inte träffat på femton år ungefär. det ska bli mycket trevligt att återse henne. hon blir den första som får se min underbara fina snygga vägg :* den är helt otrolig! nåja, slutskrytet. jag ska nog snart gå och städa lite till på mitt rum. jag gjorde ju det mesta igår, men de finns en massa kvart. och eftersom emma ska komma hit och SOVA där så måste dammet bort hahha. de är lite äckligt.
Gymnasiet, de är rätt trevligt. trevligare än högstadiet ._. palla de. jag avundas inte er som går kvar där. ni borde länge något grymt till gymnasiet. det är nästan kul att gå dit varenda dag. och min klass är bra också. plus att det är rätt skönt med miljöbyte. man tröttnar på folk. jag tröttnade ju på min gamla klass, ja på hela den där skolan. ussh. och jag kommer tröttna på denna klassen också, såklart. man tröttnar alltid på allting förr eller senare. men jag ska nog klara att gå i min klass i tre år. det är ju nästan bara två och ett halvt kvar nu. skööönt :) sedan tänker man att DÅ, då börjar livet. då är man fri. men de är ju inte hela sanningen. för man har det rätt bra som det är nu. som jag, jag gör ingenting hemma. jag sitter bara och slöar här vid datorn, ser på teve, gnäller, ja du behöver inte vara hemma för att diska eller städa, de gör föräldrarna. men efter gymnasiet är de slut med sådant. då vill man flytta hemifrån, för att bli fri. men det enda man blir fri ifrån är sina föräldrar, vilket är ganska skönt. men tänk på allt det som dom gör åt en nu, som man måste göra själv då. såna där tråkigheter som att städa och diska, tvätta, betala räkningar. ja, all skitgöra. de måste man klara själv. och man måste gå till jobbet, om man nu lyckas skaffa något, för att få pengar att betala räkningarna med. och så får man ingenting över. och man har inte mamma och pappa att be om pengar längre. för de är slut. du bor inte hemma längre. du måste sköta dig själv. och har du otur, så klarar du det inte och får krypa tillbaka till mamma och pappa, be dom snällt att få flytta tillbaka hem, för du kan inte klara dig utan dem. du är mogen ännu. hur pinsamt vore inte det?
nu ska jag sluta klaga på vuxenlivet, de finns ju positiva saker också. men de lär jag ju inte få veta om förrän jag redan är där.
nu är det städtajm, men jag kommer tillbaka hit och uppdaterar senare. kanske med ett riktigt fynd.